Sportlov bitches

omg vad skönt med lov! Kan inte mer än att ÄLSKA det. Har faktiskt inget planerat att göra på detta lov men det brukar alltid bli fööör mycket att göra på slutet. I helgen kommer ju Colt "pepsi" <3 Längtar typ.
Hade en bra kväll med mina tjejer igår. Sån där kväll som alla behöver med sina bästa vänner. 
 
Åkte direkt från de idag till stan och mötte upp Lovisa. Vi gick runt i stan och tog sen en brunch på Wayne´s.Var sjukt skönt väder idag så det var skinnjacka och solbrillor på <3
 
När jag kom hem åkte vi till ridhuset med Nippe. Red bra bommövningar med studs som pappa hjälpte mig med. Låg också och rullade på några smphinder, övade på allt som Malin sa i Torsdags. Hanna var i ridhuset så hon hjälpte mig också. Tyckte det gick riktigt bra och nippe känns i bra form, nu vill vi bara komma igång ordentligt med hoppningen och komma till det där allt stämmer och man känenr sig säker på sig själv och hästen, att man liksom är ett team!
 
När vi åkte från ridhuset idag så kändes det så underbart att Nippe liksom åker med just mig eller oss hem. Att det just är jag som får chansen att ha honom hos mig och ta hand om honom, rida honom. Han är så underbar och skulle bli avundsjuk om någon annan hade just honom. Åh min bästa!! Älskar honom.
 
 
Bilder på min fina K. 
 
 
 
 
Black stars | | 2 kommentarer |
Upp