Guldsporrarna 2014

Vart och tävlat i Vingåker Fredag-Lördag. Blandade resultat som jag egentligen borde vara nöjd med. 
Felfri i Fredagens LA som var en ackumulator, dvs att man får poäng för varje hinder och på sista hindret kan man välja ett vanligt lätt hinder eller ett svårare som oftast ser läskigare ut och är 10 cm högre och då får man dubbla poängen för det. Så vi fick maxpott och tog hem en 5:e placering. Var ändå inte nöjd när jag gick ut då känslan inte var så bra. 
Dagens MSVB slutade på 4 fel i grunden. Blir så arg och frustrerad. Dum som jag är så ska jag ändra hela mitt ridsätt på framhoppningen och det skulle jag inte ha gjort då han vart springig, sänkte ryggen och jag fick inte koll på avstånden, kunde inte lägga han osv. Så nej, inte alls nöjd med den även fast 4 fel inte är jättedåligt.
 
Har annars trots massa regn och blåst varit mys med alla underbara Årstare. 
 
Kvällen skulle egentligen spenderats ute med vänner men det vart så oklart om det skulle bli av och hade ingen lust att gå upp ur sängen nu när det bestämdes halv 12 för att åka nån stanns, trött och sjuk. Mer skönt att vakna upp pigg i sin egna säng imorgon när jag FYLLER ÅR. yeeey. Däremot har jag börjat bli fett gammal då det jag ser fram emot mest med min födelsedag är världens godaste tårta jag och mamma ska baka, hahah. Saknar tiden man hade svårt att sova för man längade så mycket (a). 
Första födelsedagen jag är helt hemma på på 3 år. Har annars varit läger, tävlingar och bilresor(=mindre kul)
 
- 2 bilder från förra året


Här ser ni att man kan välja på jokerhindret eller vanliga räcket bredvid. 
 
 
Black stars | | Kommentera |
Upp