Årsresume


JANUARI
 
 
Umgicks mycket med Natha både i stallet och utanför // Jag och Lollo praoade på Hemköp // Togs mycket bilder med systemkameran på mig och hästarna // Nippe blev sjuk // Jag och Lollo hade sjukt roliga och flummiga musiklektioner // Började springa på bandet
 
 
FEBRUARI
 
Vi flyttade in i stugan // FEEEL BILD // Fick världens finaste sms på Alla hjärtans dag av J // Elsa var sjukt pussig // Vi började använda laptops i skolan haha // Gymmade med Natta på Friskis.
 
MARS
 
Hade en sjuukt rolig kväll med mina babes // Spexfotot i 9:an // Vi började bygga på huset // Skrev ett deppinlägg om skolan // Hade en galet rolig natt med Natta i lillstugan. Vi gick aldrig och la oss och åkte till stallet klockan 8 på morgonen och skrittade ut i uggs // Gossip Girl tog slut // Fick diskhandskar att diska i // Nippe började bli musklig och fin igen // Åt för första gången på Vapiano med Nathalie. 
 
APRIL
 
 Linnea fotade massa bilder på hästarna // Tävlade första tävlingen på nästan 1 år // Mamma och jag körde av vägen // Nollade första klassen // Vi hängde mycket hos skolsyrran på skolan och skrev på hela mig // Var hos min lilla kusin i Småland. 
 
KOMMER I TRE DELAR. DEN HÄR TIDEN VAR RÄTT TRÅKIG OCH DET HÄNDE INTE SÅ MYCKET ALLS. 
 
Black stars | | Kommentera |
Upp