Känner på mig att sommaren snart börjar

Började dagen med att ta ut hästarna, mocka och fixa allt i stallet. Mys när man väl har kommit upp ur sängen och är igång med allt, hästarna glada och springer ut i gräshagarna och allt görs fint i stallet. 
 
Runt 4 mötte jag upp ebbz på pendeln. Vi drog till Haninge Centrum för att handla nått till en kompis som fyllt år, kollade runt i affärer åt oss själva också och bytte lite saker som jag fått i present eller handlat själv fel storlek på. Allt slutade med att vi handlade matgrejor inne på hemköp, hahahaha. Så där sprang vi runt och letade efter mjölk och egg och kunde inte hålla i allt ens. Kändes ju inte lite fult på pendeln med mina flingor och yougurt som knappt fick plats i väskan, hahaha okej, sitter och asgarvar nu när jag skriver detta och det hade ni också gjort garanterat om ni såg oss. 
 
Mötte Saida sen på pendeln hem så åkte vi hem hit tsm och red sen på utebanan. La fram lite sockerbitar och nippe var verkligen såå fin. Avslappnad och lyssande perfekt, allt rullade på helt enkelt. Han är verkligen min drömponny <3 Fick hjälp av Saida och det är otroligt skönt att ha nån som säger åt en vad man ska göra och Saida har så bra öga för vad jag ska göra och ändra på osv. 
 
-Normal dag här på Tungelsta Hill.
 
 
Black stars | | Kommentera |
Upp